Modele lenjerii de pat 3d

Posted on: February 19th, 2019 by
0

Lenjeriile de Pat 3D sunt soluția ideală pentru toate persoanele Care își doresc un plus de viață în dortoir orul Lor. Gama de lenjerii de Pat 3D de la Noi vă va impresiona prin designul extrem de réaliste și prin profunzimea imaginilor. Dortoir Orul tău este prea banal? Simţi că dormi Într-o NUMERIQUE care este lipsită de personalitate şi care nu te reprezintă? Ai vrea să schimbi ceva Dar resursele conte materiale sunt destul de limitate? Ai ajuns unde trebuie. Lenjeriile de Pat 3D reprezintă soluţia ideală pentru persoanele care vor să DEA un plus de viaţă dortoirs personnel. Modelele sunt foarte diverse, de la imprimeuri abstracte pana la cele florale, Cu portrete sau cu Peisaje, aşa că, indiferent de tipul tău de personalitate, VEI găsi ceva Care să Îţi placă. Lenjeriile de Pat cu imprimeuri 3D sunt cele mai sigure variante pentru a face dintr-un dortoir ou banale unul Cât se poate de INEDIT. Claritatea şi profunzimea imaginilor imprimate te FAC să crezi că Stai în faţa unor Peisaje Reale şi, nicidecum, în faţa unor desene. Vă oferim MODELE Variate, pentru toate gusturile, florale sau abstracte. La Noi gasiţi calitate la preţuri foarte MICI.

Materialele folosite sunt Naturale şi foarte calitative, întrucât ştim că un somn odihnitor se poate face doar în aşternuturile potrivite. Functionalitatea: inclure la conception-UL produsului, care va influenta usurinta cu care va puteti inlocui lenjeria, Dar Si dimensienacestuia, care trebuie sa se potriveasca patului dumneavoastra. Atunci cand va ganditi la forma produsului, trebuie sa Luati in considerare cu anume sunt croite Fetele de Perna si cearsaful pentru pilota. Fetele de Perna sunt disponibile in 3 variante-Clasica, Oxford si patrata. Dans cazul USAMV clasice, Perna va umple fata de Perna in totalitate, astfel INCAT aceasta DIN urma nu va face nicio CUTA. Modelul Oxford este prevazut cu o margine decorativa de Jur imprejur, iar cel Patrat de obicei este rezervat pernelor décoratif. Lenjeriile de Pat 3D sunt variante sigure pentru a trasnforma un dortoirs ou banal Într-unul extraordinar. Modelele și Gama de Culori pe care o veți găsi la Patone vor face ușoară asortarea lenjeriei cu restul lucrurilor DIN dortoirs.

Lenjeriile de Pat 3D sunt imprimate Digital și oferă o profunzime Atât de clară a imaginilor, încât veți fi “transportați” imediat în peisajul de PE lenjerie. Dacă simțiți că Patul DIN Camera dumneavoastră este Lipsit de personalitate sau nu vă reprezintă, Dacă simțiți că dortoir orul dumneavoastră este prea banal, atunci trebuie să stiți că ați ajuns unde trebuie. Modelele de lenjerii 3D sunt extrem de diverse, Cu imprimeuri abstracte, florale, Peisaje şi portrete așa că Sigur veți găsi ceva Care să vă placă. Gama de Culori în Care se găsesc lenjeriile de Pat 3D este extrem de diversă, deci vă veți putea asorta foarte ușor dortoir orul cu lenjeria de la Noi. Lenjeriile de Pat dublu cu imprimeu 3D (tridimensionnelle) sunt confisquer DIN Bumbac satinat fiind imprimate cu Ultima tehnologie de imprimare (HD), si pot scoate DIN monotonie orice Tip de dortoirs, oferindui o PATA de culoare si un plus de viata. Aceste lenjerii se diferentiaza de celelalte prin claritatea imprimeului, designul UNIC, profunzimea imaginilor si Paleta Bogata a culorilor. Lenjeriile DIN Bumbac satinat 3D IES în evidenţă, în primul rând, prin modelele foarte Frumoase şi INEDITE. Imaginile imprimate au o claritate şi o profunzime ieşite DIN comun şi, de fiecare dată Când le veți privi, vă veți proiecta în peisajele pe care acestea le înfăţişează.

Comments are closed.